Maart 2011: Het Afscheid

Ons avontuur komt steeds dichterbij. Het voelt als de dag van gisteren dat we iedereen vertelden van onze plannen in november. Iedereen heeft even moeten wennen aan het idee maar vindt vooral super voor ons. En ineens is het zover dinsdag 22 maart is het zover.

We waren er zo vol van in het begin maar wanneer het afscheid nadert, beginnen we ons goed te beseffen wat we achterlaten in Nederland.  We hebben een super afscheidsborrel gehad en geweldig dat er zoveel vrienden en familie er waren. We realiseren hoe dierbaar iedereen voor ons is en hoeveel mooie en bijzondere vriendschappen we hebben.

De dag van afscheid nemen is aangebroken, een vreselijke dag. Simon, Lisa, Tim, Rene en Kai zijn meegegaan naar Schiphol om ons uit te zwaaien, erg lief. Bij de gedachten dat we Thomas weghalen bij de lieve opa’s, oma’s, de tantes en ooms, breekt ons hart in duizenden stukjes....in het vliegtuig zitten we vol met emoties....Sjef en ik kijken elkaar stilletjes aan en vragen we ons diep van binnen af: waar zijn we aan begonnen????

 

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer