Maart 2011: De Eerste Dag

Na alle hectische weken van voorbereiding en afscheidnemen, begint het normale leven toch echt aan te breken. Normaal in de zin dat Sjef weer aan het werk moet. En ik, ik moet ineens inhoud geven aan de definitie van “normaal leven”. De eerste dag dat Sjef naar het werk ging, moest ik toch echt even slikken. Ineens van een leventje met veel afwisseling, veel drukte en gezelligheid van afgelopen maanden naar een leventje alleen en constant met Thomas overdag, 5 dagen in de week...hoe ga ik dit in hemelsnaam inrichten in een totaal onbekende miljoenen metropool? We gaan erop uit.

Gelukkig is het prachtig weer. Het koude, grijs en grauwe van februari heeft plaats gemaakt voor een zonnig lente weertje. De zon heeft universele werking op de mens. Iedereen lijkt ineens vrolijker en  aardiger in Shanghai dan februari. Laten we de eerste stap zetten van het normale leven, het boodschappen doen. 

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer