Maart 2011: De Aankomst

De vlucht ging voorspoeding. Thomas heeft redelijk geslapen en lijkt heel nieuwsgierig te zijn waar deze reis ons naar toe brengt. We werden opgehaald door een taxi busje en werd keurig naar ons apartement gebracht. Is wel erg lekker met zoveel spullen. De inspectie van het apartement met onze huisbaas is in no time gebeurd, alles zag er keurig uit en opgeleverd zoals we van tevoren afgesproken hebben. En daar zaten we dan, familie Goorden Tang de 1e dag op de 26e verdieping in Shanghai...bij te komen van de reis en alle emoties van afgelopen dagen....en nu? 

Gelukkig zijn we allebei lekker praktisch ingesteld, op naar de Ikea voor wat huishoudelijke spullen. Een super concept trouwens de Ikea. De Bjorn, Färgrik, Hemnes en Vejomon zijn volop te verkrijgen. Na onze enthousiaste shop poging met onze kar vol bij de uitgang, realiseren we dat dit geen Eindhoven is en we geen auto hebben...Oeps, valt toch erg tegen als je geen auto hebt en met al je aankopen en een kind in de winkelwagen een taxi moet aanhouden en vervolgens proberen alles in de achterbak te doen. De taxichauffeur die je dan aanstaart zonder enigszins een poging te wagen om je uberhaupt te helpen, stiekem in zijn gedachten: daar heb je er weer zo’n een!

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer